Kasvohoidot

REVIDERM SKINNEEDLER
M CEUTIC MESOLIFT KASVOHOITO
COLD CREAM MARINE - Herkän ja couperosa ihon kasvohoito.
HYALURONIC FILLER – Kohottava kasvohoito
SOURCE MARINE – Kosteuttava kasvohoito
ULTRA RADIANCE - Kirkastava pikakasvohoito
PURETE MARINE - ihonpuhdistus
Ultraääni ihonpuhdistus
TIMANTTIHIONTA
SHI KUNG päänpaineluhieronta
Testinimi

REVIDERM SkinNeedler

Hoitokerrat: 2-6 kertaa Ensimmäinen hoitokerta hinta: 210eur (sisältäen post Needling-jälkihoito tuotteet kotiin josta riittää käytettäväksi 6 sarjahoitokertaan) Loput hoitokerrat: 140eur /hoitokerta

Vuosikymmenien ajan mikroneulausta on pidetty Anti-Age hoitojen ja näkyvien iho ongelmien hoidon salaisena aseena. 30-vuotisella kokemuksellaan REVIDERMin ihonhoitolaitteet,-menetelmät ja- tuotteet ovat olleet menestyksiä. Mikroneulaus aktivoi ihosi luonnollisen kauneuden.

Mikroneulauksessa käytetään apuna kehon omaa paranemismekanismia, jonka tuloksena on tasainen ja nuorekkaamman näköinen iho. Mikrohienot steriilit neulat läpäisevät ihon tehden pienen pieniä reikiä,mikrokanavia, jotka saavat aikaan ihon uusiutumisprosessin.

Täysin uudenlainen ja tarkkaan suunniteltu järjestys asettaa neulat 10 neulan riviin mikä takaa ehdottoman tarkan ihon läpäisyn. Siitä syystä käsittely on kivutonta ja mielyttävää. Neulojen pituutta voi myös säädellä mikä mahdollistaa eri ihoalueiden täsmällisen hoidon.

Merkittävät parannukset heti ensimmäisen hoidon jälkeen:

 • iho on kiinteämpi ja tasaisempi -iho näyttää terveemmältä ja säteilevämmältä
 • ihon väri tasoittuu Pidemmän aikavälin vaikutukset: (optimaaliset tulokset näkyvät noin 8kk jälkeen).
 • iho uusiutuu ja epidermis vahvistuu
 • ihon kosteudensitomiskyky paranee
 • ihovauriot paranevat -kollageeni tuotanto aktivoituu
 • iho muodostaa lisää elastiinia sekä hyaluronihappoa

Mikroneulaus hoito sopii eritysesti juonteille, silmänympärys rypyille, auringon vaurioittamalle iholle, huulten ympärysjuonteille,  veltostuneelle ja huonorakenteiselle iholle, rasvoittuvalle iholle, laajentuneille ihohuokosille, akne, -leikkaus, -raskaus arville.

 

M CEUTIC MESOLIFT Kasvohoito

Hinta: 60 min / 75€ Kasvot, kaula ja decoltee 75 min / 85 € Sarjana 3 x 60min / 200 € kasvot, kaula ja decoltee 3 x sarjahoitona 220 € Ensimmäinen kemiallinen kuorinta jonka voimakkuus on säädettävissä ihon iän ja rakenteen, herkkyyden mukaisesti. Elvyttävä, uudistava kiinteyttävä ja napakoittava ihoa. Poistaa kuolleet solukerrostumat ja kiinteyttää kasvojasi, tehostavat verenkiertoa sekä kollageenin ja elastiinin muodostumista. Hoito tehoaa myös hyperpigmentaation, pintaryppyjen, aknen, arvet, epäpuhtaudet ja auringon aiheuttamien vaurioiden hoitoon. Mceutic voitti 2016 kauneuden Oscar palkinnon. (palkinto myönnetään tuotteelle tai hoidolle jonka tulokset ovat pystytty toteen näyttämään.) Tehokkaaseen ihoa uudistavaan happokuorintaan perustuva Mceutic kasvohoito tuo ratkaisut ihon eri ongelmiin. Ihon kunto parantuu jo ensimmäisen hoidon yhteydessä. Tulokset ovat nähtävissä. Sarjahoidolla saavutat täydellisen uudistumisen. Suosittelemme tätä hoito kaikille jotka kaipaavat tehokasta ja toimivaa kasvohoitoa. Hoito aloitetaan kaksoispuhdistuksella, jonka jälkeen kuoriva happo levitetään iholle ja annetaan vaikuttaa 5-7 minuuttiin sen jälkeen neutralisointi. Happokuorinta voi hiukan nipistellä iholla. . Happokuorinta on täysin turvallinen eikä se aiheuta esim. ihon hilseilyä, kirvelyä jälkikäteen. Iho voi punoittaa hiukan hoidon jälkeen mutta rauhoittuu muutamassa tunnissa. Tehokkaita tuloksia:

 • uudistaa paksua ja tunkkaista ihoa
 • juonteisiin ja pigmenttihäiriöihin, kirkastaa ihoa
 • ihon epätasaisuuteen, epätasainen iho tasoittuu ja kirkastuu
 • rasvaisuuteen ja akneihoon, vähentää selkeästi aknetulehdusta Myös kasvojen sarjanhoidon jälkeen 90% asiakkaista oli tyytyväisiä hoidon selkeästi näkyviin tuloksiin.

60 min / 68 € Rauhoittaa ärtyneen ihon. Kuivuus ja kiristely väistyvät jo ensihoidolla ja iho sietää ulkoisia ärsykeitä paremmin. Hoidon voi tehdä perushoitona tai erikoishoitona. Ihotyypin mukaiset puhdistustuotteet ja kuorinta, merivesisuihke solun uudistusta parantamaan, ihoa vahvistava ja rauhoittava tehoseerumi, hieronta/ihonpuhdistus, ravitseva naamio ja hoitovoiteet. Erittäin kuivalle ja karhealle iholle suosittelemme kaksoisnaamiota. Kaksoisnaamiolla  75min / 84€  

60 min / 85 € Hyaluronihappo sitoo kosteutta tehokkaasti ihoon. Se silottaa juonteet ja rypyt sekä syväkosteuttaa ihon. Erikoiskasvohoidossa ihoa hellitään tehoainein, kuten täsmällisesti juonteen pohjalle levitettävä filleri. Kasvohoidon päätteeksi iholle levitetään kaksoisnaamio; juonteiden päälle levitetään täsmänaamioliuskat ja muu alue sivellään kiinteyttävällä Hyaluroni geelinaamiolla.

60 min / 68 € Sopii kaikille ihotyypeille. Kolminkertainen ihon kosteusjärjestelmä vastaa ihon pitkäkestoisesta mukavuudesta. kuivuudesta johtuvat juonteet silottuvat. Hoito voidaan tehdä perushoitona tai erikoishoitona. Ihotyypin mukaiset puhdistustuotteet ja kuorinta, merivesisuihke solun uudistamiseen, tehoseerumi, hieronta/ihonpuhdistus, kosteuttava naamio, hoitovoiteet. Erittäin kuivalle ja karhealle iholle suosittelemme kaksoisnaamiota. Kaksoisnaamiolla 75min / 84€  

30 min / 48 € Kun kaivataan ihon tunkkaisuuden poistoa ja väsymyksen merkkien häivyttämistä. Välitön ihon kirkastuminen. Ihotyypin mukaiset puhdistustuotteet, entsyymikuorinta, ultra radiance naamio ja ampulli + hoitovoiteet.

PURETE MARINE -Ihonpuhdistus

Hinta: 60 min / 65 € Nuorten ihonpuhdistus 45min / 50 € Tasapainottava kasvohoito palauttaa iholle mukavuuden. Perusteellinen ihonpuhdistus 3-4 kertaa vuodessa, pitää ihon raikkaana ja puhtaana. Mustapäät poistuvat ja laajentuneet talirauhaset puhdistuvat sekä supistuvat. Kuollut ihosolukko poistuu ja iho voi jälleen hyvin.  Ihotyypin mukaisilla tuotteilla alkupuhdistus ja kuorinta, mekaaninen ihonpuhdistus, naamio, seerumi ja hoitovoiteet. 

Ultraääni ihonpuhdistus

Hinta: 60 min / 68 € Ultraäänikasvohoitoa voidaan käyttää pigmenttiläiskien vaalentamiseen, ihon puhdistukseen tai aknetulehduksien hoitoon. Ultraäänikasvohoitojen vaikutukset ovat:

 • Tehokas ihonpuhdistus
 • Syväpuhdistava
 • Poistaa kuolleet ihosolut
 • Poistaa mustapäitä ja talia
 • Uudistaa ihoa
 • Kohottava vaikutus
 • Tehostaa ihosolujen uudistumista ja nopeuttaa ihon verenkiertoa
 • Vähentää näppylöitä ja aknea
 • Vähentää pigmentaatiota
 • Kosteuttava vaikutus
 • Vilkastuttaa aineenvaihduntaa

60 min / 68 € Sarjahoitona joka kolmas hoito puoleen hintaan. Tehokkaasti ihoa puhdistava ja kirkastava kasvohoito. Ihotyypin mukaiset puhdistus tuotteet, seerumi ja naamio. Timanttihionta on uudistava, puhdistava, tasoittava ja kirkastava laitehoito, joka sopii lähes kaikille ihotyypeille. Timanttihionta kuorii ihon pintaa ja näin myös hoitoaineiden imeytyminen helpottuu. Hoito tuntuu miellyttävälle ja ihosi on kirkkaampi jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Hoito sopii puhdistettavalle iholle ja ikääntyneelle iholle erityisen hyvin sen hoitotuloksien ansiosta. Sarjahoitona oli tavoitteena puhdistusta tai kirkastusta 4-5 hoidon sarja n. 2 viikon välein riippuen ihotyypistä. . Huomattavasti heleämpi iho! 

30 min / 28 € Energisoiva kasvojen ja päänahan paineluhieronta, perustuu shiatsuun ja akupisteisiin.

Testikuvaus