Kasvohoidot

BDR +REVIDERM SKINNEEDLER UUTTA!
PEELING MARINE- KASVOHOITO
UUTTA! HYALU-PROCOLLAGENE Juonteita ja ryppyjä korjaava kasvohoito
SOURCE MARINE – Kosteuttava/ herkän ihon kasvohoito
ULTRA RADIANCE - Kirkastava pikakasvohoito
PURETE MARINE - ihonpuhdistus
Ultraääni ihonpuhdistus
TIMANTTIHIONTA
SHI KUNG päänpaineluhieronta
SILICIUM LIFT- KASVOHOITO UUTTA!
BDR Medical Beauty UUTTA!

BDR +reviderm SkinNeedler

Vuosikymmenien ajan mikroneulausta on pidetty Anti-Age hoitojen ja näkyvien iho ongelmien hoidon salaisena aseena. 30-vuotisella kokemuksellaan REVIDERMin ihonhoitolaitteet,-menetelmät ja- tuotteet ovat olleet menestyksiä. Mikroneulaus aktivoi ihosi luonnollisen kauneuden.

Mikroneulauksessa käytetään apuna kehon omaa paranemismekanismia, jonka tuloksena on tasainen ja nuorekkaamman näköinen iho. Mikrohienot steriilit neulat läpäisevät ihon tehden pienen pieniä reikiä,mikrokanavia, jotka saavat aikaan ihon uusiutumisprosessin.

Täysin uudenlainen ja tarkkaan suunniteltu järjestys asettaa neulat 10 neulan riviin mikä takaa ehdottoman tarkan ihon läpäisyn. Siitä syystä käsittely on kivutonta ja mielyttävää. Neulojen pituutta voi myös säädellä mikä mahdollistaa eri ihoalueiden täsmällisen hoidon.

Merkittävät parannukset heti ensimmäisen hoidon jälkeen:

 • iho on kiinteämpi ja tasaisempi -iho näyttää terveemmältä ja säteilevämmältä
 • ihon väri tasoittuu Pidemmän aikavälin vaikutukset: (optimaaliset tulokset näkyvät noin 8kk jälkeen).
 • iho uusiutuu ja epidermis vahvistuu
 • ihon kosteudensitomiskyky paranee
 • ihovauriot paranevat -kollageeni tuotanto aktivoituu
 • iho muodostaa lisää elastiinia sekä hyaluronihappoa

Mikroneulaus hoito sopii eritysesti juonteille, silmänympärys rypyille, auringon vaurioittamalle iholle, huulten ympärysjuonteille,  veltostuneelle ja huonorakenteiselle iholle, rasvoittuvalle iholle, laajentuneille ihohuokosille, akne, -leikkaus, -raskaus arville.

 

 

PEELING MARINE

Tehokas kemiallinen kuorinta joka kirkastaa ja uudistaa ihoa jo 30 minuutissa.
UUDISTAVA happohoito, joka saa ainutlaatuisen voimansa patentoidusta fermentoidusta levästä! Tehokas happokuorinta on samalla myös hellävarainen, sillä fermentaatioprosessi vapauttaa levästä samalla kalsiumia, rautaa ja magnesiumia, jotka suojaavat ihoa hoidon aikana!
 
Suosittelemme sarjahoitona 1-2kertaa viikossa 3x30min( ihonpuhdistuksen kanssa 1h). Aktivoi solutoimintaa, kirkastaa ihoa, silottaa rypyt ja juonteet, tasoittaa ihon sävyä.
 
96% asiakkaiden mielestä jo ensimmäisellä hoidolla sai parantavia muutoksia ihossa.
Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, happohoito, naamio.
 
Hyvä huomioida: iholle ei tule laittaa vettä 4 tunnin sisällä hoidosta, vältä saunomista vähintään 2-3 päivän ajan, muista kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Iho punoittaa hiukan hoidon jälkeen.

 

Ensimmäinen ”merellinen filleri” joka täyttää ja silottaa rypyt, myös jo asettuneet. 3 eri kokoista hyaluronihappo molekyyliä ja merellinen pro-kollageeni.

Sopii kaikille ihotyypeille. Kolminkertainen ihon kosteusjärjestelmä vastaa ihon pitkäkestoisesta mukavuudesta. kuivuudesta johtuvat juonteet silottuvat. Hoito voidaan tehdä perushoitona tai erikoishoitona. Ihotyypin mukaiset puhdistustuotteet ja kuorinta tai ultraäänipuhdistus, merivesisuihke solun uudistamiseen, tehoseerumi, hieronta/ihonpuhdistus, kosteuttava naamio, hoitovoiteet. Erittäin kuivalle ja karhealle iholle suosittelemme kaksoisnaamiota. (Timma varauksen kautta valitse lisäpalveluista)

30 min / 48 € Kun kaivataan ihon tunkkaisuuden poistoa ja väsymyksen merkkien häivyttämistä. Välitön ihon kirkastuminen. Ihotyypin mukaiset puhdistustuotteet, entsyymikuorinta, ultra radiance naamio ja ampulli + hoitovoiteet.

PURETE MARINE -Ihonpuhdistus

 Tasapainottava kasvohoito palauttaa iholle mukavuuden. Perusteellinen ihonpuhdistus säännöllisesti muutaman kerran vuodesssa(riippuen ihosta) , pitää ihon raikkaana ja puhtaana. Mustapäät poistuvat ja laajentuneet talirauhaset puhdistuvat sekä supistuvat. Kuollut ihosolukko poistuu ja iho voi jälleen hyvin.  Ihotyypin mukaisilla tuotteilla alkupuhdistus ja kuorinta tai ultraäänipuhdistus, mekaaninen ihonpuhdistus, naamio, seerumi ja hoitovoiteet. 

Ultraääni ihonpuhdistus

 Ultraäänikasvohoitoa voidaan käyttää pigmenttiläiskien vaalentamiseen, ihon puhdistukseen tai aknetulehduksien hoitoon. Ultraäänikasvohoitojen vaikutukset ovat:

 • Tehokas ihonpuhdistus
 • Syväpuhdistava
 • Poistaa kuolleet ihosolut
 • Poistaa mustapäitä ja talia
 • Uudistaa ihoa
 • Kohottava vaikutus
 • Tehostaa ihosolujen uudistumista ja nopeuttaa ihon verenkiertoa
 • Vähentää näppylöitä ja aknea
 • Vähentää pigmentaatiota
 • Kosteuttava vaikutus
 • Vilkastuttaa aineenvaihduntaa

 Tehokkaasti ihoa puhdistava ja kirkastava kasvohoito. Ihotyypin mukaiset puhdistus tuotteet, seerumi ja naamio. Timanttihionta on uudistava, puhdistava, tasoittava ja kirkastava laitehoito, joka sopii lähes kaikille ihotyypeille. Timanttihionta kuorii ihon pintaa ja näin myös hoitoaineiden imeytyminen helpottuu. Hoito tuntuu miellyttävälle ja ihosi on kirkkaampi jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Hoito sopii puhdistettavalle iholle ja ikääntyneelle iholle erityisen hyvin sen hoitotuloksien ansiosta. Sarjahoitona oli tavoitteena puhdistusta tai kirkastusta 4-5 hoidon sarja n. 2 viikon välein riippuen ihotyypistä. . Huomattavasti heleämpi iho! 

Energisoiva kasvojen ja päänahan paineluhieronta, perustuu shiatsuun ja akupisteisiin.

1nen ammattihoito, joka on saanut inspiraationsa Face Fitness rullista. Kiinteyttää ihoa. Täyttää juonteet ja elävöittää ihoa.

Reseptin yhdistävä ydin;

Levää sisältävä yhdiste, joka sisältää runsaasti merellistä Siliciumia. Tähän yhdistyy C-vitamiini.

BDR eli ”Beauty Defect Repair” on saksalainen edistyksellinen ihonhoitomenetelmä.

BDR hyödyntää tuotteissaan viimeisimpiä ihonhoidon raaka-aineita ja teknologiaa ja täten hoidoilla päästään hyvin lähelle lääketieteellisiä tuloksia!

Tehokkaat tuotteet ovat suunniteltu niin, että kotihoitotuotteissa on yhtä paljon vaikuttavia aineita kuin ammattituotteissammekin. Tämä mahdollistaa myös upeita tuloksia säännöllisellä kotihoidolla.

Räätlöimme hoidon juuri sinun ihosi tarpeisiin.

Tervetuloa hoitoihin ja ostoksille!