SPA HEMMOTTELUHOIDOT

Polynesialainen Spa Vartalohoito
Odottavalle äidille
KUUMAKIVIHIERONTA
RENTOUTTAVA KOKOVARTALO HIERONTA
Kasvoille ja vartalolle
MER DES INDES - harmonisoiva Spa-hoito

Polynesialainen Spa Vartalohoito

Eksoottinen polynesialainen Spa -vartalohoito vie rentouttavalle matkalle Polynesian saaristoon. Tahaán makea vanilja, Manihin siniset laguunit, Bora Boran valkeat hiekat ja Raiatean Tiare Apetahi kukasta valmistettu pyhäöljy vievät ylelliselle hemmottelumatkalle, jonka tunteet ja tuoksun voit tuntea.

Antaudu Polynesialaisen vanhan tradition mukaiseen hemmotteluun ja anna arkisten murheiden kadota mielestä. La Ora Na Maeva- Tervetuloa!

Tuotteet: Mahana öljy jossa Algo-Monoi Sargassum yhdiste rentouttaa, ravitsee, kosteuttaa sekä suojaa ihoa. Kuorintana Bora Boran valkoinen hiekka, merisuola sekä kookospähkinän kuori sekä Algo Monoi Sargassum pyhäöljy ja Tuiponos hiekkanyytit.

UUSI ELÄMÄ – odottavalle äidille
Rentoutushoito odottavalle äidille. Sis. niska-hartia-, jalkojen-ja kasvojen alueen hieronnan.

KUUMAKIVIHIERONTA SELÄN ALUE
50 min 
KUUMAKIVIHIERONTA KOKO VARTALOLLE
75 min 
Kuumakivi hoidoissa käytetään tulivuoresta peräisin olevia vulkaanisia kiviä jotka lämmitettynä rentouttavat.

RENTOUTTAVA KOKOVARTALO HIERONTA

Hierontaöljy sisältää 100% kasvisöljyjä ja se jättää iholle kauniin, satiinisen tunteen. Tehokkaasti ravitseva ja kosteuttava.

Rentouttavaan kokovartalohierontaan käy myös epassi!

KASVOILLE JA VARTALOLLE, Perhosefekti
60 min
Sis. täydellisen hemmottelevan kasvohoidon ja kokovartalohieronnan.

Hoidossa yhdistyy kolme eri hierontatekniikkaa, painelu, pyyhkäisy ja venyttely, joilla yhdistetään, harmonisoidaan ja nesteytetään hoidettavaa aluetta.

HOIDON KULKU:

Maito jalkakylpy ja ensikosketus, inkiväärikuorinta ja rentoutus, harmonisoiva hieronta, herätyshieronta ja lopuksi infus`Oceanes Serenity -yrttitee joka sisältää verbenaa, lehmusta, appelsiininkukkaa, ulva lactuca -levää ja lakritsia, joita on perinteisesti käytetty rentoutumiseen ja sisäisen harmonian palauttamiseen.

MUSIIKKI:

Hoidon aikana soi Mer Des Indes-hoitoon kehitetty musiikki. Jokaisella hoidon osalla on oma musiikkinsa, joka on taustalla hoitovaiheittain.

1h 45min 

Tervetuloa kanssani matkalle Intian pyhälle maalle!