Käytämme hoidoissamme näitä tuotteita:
THALGO
WENNBERG -Magneettiripset
REVIDERM
VOESH – New York

THALGO

www.thalgo.fi

Thalgo Cosmetics Oy:n laboratorio Ranskassa on meren raaka-aineiden kokemuksensa ja tietämyksensä ansiosta asettunut kansainvälisen spa terapian eturintamaan. 50 vuotias Thalgo on maailmanlaajuisesti tunnettu merellinen sarja, jonka asema on vakiintunut sekä erittäin suosittu. Merilevien sekä kasvien käyttöä kosmetiikan raaka-aineina on ryhdytty tutkimaan jo 60-luvulla. Farmaseutti Mr.Bouclet perusti Laboratories BLC:n vuonna 1964, voidakseen kehittää leväpohjaiset tuotteet lääketieteellisiin tarkoituksiin. Thalgo nimi rekisteröitiin vuonna 1968, jolloin lanseerattiin sarjan kaksi ensimmäistä ja tunnettua tuotetta, Plasmalg geeli sekä mikronisoitu merileväjauhe ( käytetään meidän MICRONIZED MARINE ALGAE vartalohoidossamme). Spa kasvohoidot ja Spa vartalohoidot luovat omien hoitorituaalien kautta rentouttavan ja ainutlaatuisen hoitokokemuksen hoitojen tehoa unohtumatta.

Thalgon tuotteet eivät sisällä: parabeeneja, mineraaliöljyjä, propyleeniglykolia, geenimuunneltuja raaka-aineita, ei eläinperäisiä raaka-aineita (lukuunottamatta mehiläisvahaa).

WENNBERG -Magneettiripset

Magneettiripset ovat ripsialan uusin trendi, jolla on nyt valtava kysyntä -eikä ihme☝️

Ripsien asennukseen ei käytetä lainkaan liimaa ja on käytössä hyvin miellyttävät, pehmeät ja täysin turvalliset. Ripset ovat laadukkainta korealaista silkkikuitua, jota maailmasta löytyy. Magneetit on pikkuruiset ja erittäin vahvat. Kuidut on kiinnitetty ripsilankaan käsin sitomalla ja pysyvät vahvasti kiinni. Ripset ovat alusta loppuun käsin valmistetut.

Ei eläinkokeiluja.
Ei sisällä nikkeliä, kobolttia tai lyijyä.
Tuote valmistetaan sertifioidussa tehtaassa.

Magneettiripsien hyödyt:

 • liimoille herkistyneille
 • äyttämään omaa riviä
 • kestää hikitreenit
 • myös ripsipidennysten kanssa käytettäväksi esim. huoltoa odottaessa
 • on turvallinen vaihtoehto nuorille, jotka ei voi vielä ottaa ripsipidennyksiä

Ja mikä parasta, asennukseen ei tarvita ammattilaista, vaan asiakkaan ostaessa ripsiparin, ammattitaitoinen myyjä ohjeistaa asiakasta asentamaan ripset itse ja huoltamaan ripset oikein. Ripset poistetaan aina yöksi ja huolletaan seuraavaa käyttöä varten, jolloin ripsillä on oikein hoidettuna useita kymmeniä käyttökertoja.

Ripsiä on kuusi erilaista mallia :

 • Natural 1,8 (cm)
 • Cat 1,8
 • Natural 2,8 (cm)
 • Cat 2,8
 • Kardashian
 • Megavolume

Kysy mahdollisia sovitusiltoja tai ajanvarausta henkilökohtaiseen sovitukseen kauneuden ammattilaiseltasi Salon Beauty & Spa Loungen Sarilta tai Annalta 0440-400010 tai vaikkapa FB messengerillä! Järjestämme halukkaille sovitusiltoja heti kun tuotteet saapuvat. Varaa oma aikasi heti, sillä nämä ihanuudet tullan viemään käsistä!

REVIDERM

REVIDERM Mikroneulaus

Kaunis iho vaatii säännöllistä hoitoa. Neulauskessa käytetään apuna kehon omaa paranemismekanismia, jonka tuloksena on tasainen ja nuorekkaamman näköinen iho. Mikrohienot neulat läpäisevät ihon muodostaen pieniä mikrovaurioita ihoon, tämä aktivoi ihon oman parantumisprosessin. Revidermin ihonhoitolaitteet, menetelmät ja tuotteet ovat olleet jo 30v ajan menestyksiä. Neulaukseen on aiemmin liitetty ”fakiiri-efeki” josta ei enää tarvitse kärsiä; ihovauriot ja pitkä toipumisaika ovat nyt historiaa.

Käsittely aktivoi ihoa runsaasti, mikä voi aiheuttaa punoitusta ja kiristyksen tunnetta. Iho tuntuu kuin auringonpolttamalta, tunne kuitenkin viestii siitä että iho on nyt valmis uudistumaan. Skin Needler -mikroneulaus tuo ennennäkemättömän uudistuksen markkinoille. Laitteen sekä tarkan työskentelyn ansiosta hoito on kivutonta ja miellyttävää.

VOESH – NEW YORK

 • Vegaaninen
 • Parabeenitön
 • Gluteeniton
 • Ei eläinkokeita