BDR tuotteet ovat osa lääkinnällisen tason ihonhoitometelmää.

Tehokas bdr Medical Beauty- tuotesarja on erittäin lähellä lääkinnällistä tasoa ja sisältää suuren määrän aktiivisia ainesosia. Tavoitteenamme on parantaa ihon kuntoa pitkäkestoisesti sekä saavuttaa parhaita mahdollisia tuloksia. Me arvostamme tuotteidemme hyvää siedettävyyttä ja käytämme tuotteissamme mahdollisimman vähän säilöntäaineita ja tuoksuja. Käyttämämme raaka-aineet on saatu luonnosta, kasviperäisistä ainesosista, synteettisistä sekä bioteknologisista lähteistä. Käytämme esimerkiksi kasviperäistä glyseriiniä, joka on saatu kasviperäisiä öljyjä hajottamalla. Hyaluronihappo on myös valmistettu bioteknologisesti eikä siis ole eläinperäistä. Tuotteitamme ei ole testattu eläimillä ja niiden laatua valvotaan jatkuvasti.

Teknologian ja ainesosien yhdistelmä koti-ja ammattikäyttöön aktivoi ihon luonnollisen uudistumisprosessin ja on tästä syystä tehokas apu lukuisiin iho-ongelmiin. Metodi on maineensa ansiosta levinnyt jo yli 30 maahan ennätysajassa kauneushoitoloiden sisä-ja ulkopuolella!

Bdr on enenevissä määrin myös lääkäreiden käytössä, toimenpiteitä edeltävissä ja seuraavissa hoidoissa. Aidot, silminnähtävät tulokset ja rentouttavat hoidot tekevät Bdr:stä markkinoiden johtavan ihonhoitosarjan, jonka vierellä kilpailijat kalpenevat.

Tervetuloa Bdr kasvohoitoon ja tutustumaan tehokkaisiin kotihoitotuotteisiin.

Parhaiten näet Bdr:n eri kasvohoidot ajanvarauksestamme.

Related Posts

Jätä kommentti