UUTTA! Ayurvedaan pohjautuva Mer Des Indes on harmonisoiva Spa-hoito koko vartalolle

AYURVEDASTA PÄHKINÄNKUORESSA

Ayurveda juontuu sanoista ayur (elämä) ja veda (tiede) ja se on syntynyt lähes 5000 vuotta sitten. Se on paljon enemmän kuin perinteinen lääketiede – Ayurvedan näkökulmasta hyvä olo on kehon, mielen ja henkisen hyvinvoinnin tasapainoa.

Maailman vahimmaksi lääketieteelliseksi järjestelmäksikin nimitetty ayurveda pulppuaa neuvoja, joiden avulla voimme lisätä hyvinvointiamme.

Maailman terveysjärjestö WHO lukee Ayurvedan yhdeksi täydentävistä hoitomuodosta, joiden rinnakkaiskäyttöä tulisi kehittää yhdessä länsimaisen lääketieteen kanssa.

Ayurveda perustuu glopaaliin, kokonaisvaltaiseen lähestymistapaan, jonka mukaan mieli ja keho ovat erottomattomia ja toisistaan riippuvaisia, ja niitä tulisi hoitaa yhdessä, yhtenä kokonaisuutena, henkisen hyvinvoinnin saavuttamiseksi.

Ayureva tarjoaa monenlaisia ratkaisuja kehon liikkuvuuden lisäämiseen, mielen hallintaan sekä ruokailutottumuksiin. Päämääränä tavoittaa emotionaalinen, fyysinen ja henkinen harmonia sekä terveys.

MARMAHIERONTA:

On hieronta, joka keskittyy kehossa oleviin sensitiivisiin pisteisiin, jotka linkittyvät elimiin sensitiivisiin pisteisiin, jotka linkittyvät elimiin ja kudoksiin. Näitä pisteitä stimuloimalla eri hierontatavoin, pystytään kehossa olevaa jännitystä helpottamaan. Marmahieronta on kokonaisvaltaisempi ja syvävaikutteisempi kuin perinteinen, öljyllä tehtävä vartalohieronta.

PÄÄNALUEEN HIERONTA

On loistava rentouttaja ja samalla ihoa hoitava. Se rauhoittaa ja tasapainottaa mieltä, kun se toteutetaan marmahieronnan yhteydessä, näin yhdistetään kehoa ja mieltä.

MER DES INDES – harmonisoiva Spa -hoito

Hoidossa yhdistyy, kolme eri hierontatekniikkaa;painelu, pyyhkäisy ja venyttely, joilla yhdistetään, harmonisoidaan ja nesteytetään hoidettavaa aluetta.

HOIDON KULKU

Tervetuloa maitokylpy jaloille ja ensikosketus, inkiväärikuorinta ja rentoutus, harmonisoiva hieronta, herätyshieronta ja lopuksi tee.

MUSIIKKI

Hoidon aikana soi Mer Des Indes-hoitoon kehitetty musiikki. Jokaisella hoidon osalla on oma musiikkinsa, joka soi taustalla hoitovaiheittain.

VAIKUTTAVAT AINEET;

Intian punainen levä joka sisältää runsaasti omega 3-6 rasvoja, Nämä lipidit vastaavat solujen väliaineita, jotka vaikuttavat orvaskeden läpäisevyyteen sekä pintaa suojaaviin hydrolipidikalvon koostumukseen.

Kolme eteeristä öljyä;

Korianterin eteerinen öljy joka on lääkinnällinen ja kulinaarinen kasvi, joka kasvaa Aasiassa. Korianterin eteerinen öljy on tunnettu sen energiaominaisuuksistaan. Sitä on perinteisesti käytetty taistelemaan väsymistä vastaa.

Sypressin eteerinen öljy. Sypressi on puu, jonka alkuperä on pohjoisella ilmanalalla. Sypressin eteerinen öljy omaa energiaa ja harmonisoivia piirteitä. Sitä on käytetty fyysisen ja henkisen väsymyksen hoitoon

Salvian eteerinen öljy. Salvia on kasvi Etelä-Euroopasta sekä läntisestä Aasiasta. Sen eteerinen öljy tunnettu sen rentouttavsita ominaisuuksista. Perinteisesti sitä on käytetty vähentämään stressiä.

Milloin hoito ei sovi eli kontraindikaatiot;

Raskaus, imetys, verenkierron tai sydämen häiriöt (lääkärin ohjeen mukaan), murtuma tai issias/noidannuoli, hiljattain tehty kiruginen toimenpide, vakava leviävä siraus, avoimet tai tuoreet haavat ja ihosairaudet.

Tervetuloa matkalle kanssani Intia pyhälle maalle!

Related Posts

Jätä kommentti